Epäilyttävää toimintaa Epätoivonkadulla. Asukkaan epäillään oleen selvinpäin.

Maanantaina 19.06. 2017 kello 12 aikoihin havaitsi Epätoivonkadun epävirallinen poliisi Samppa Kives (nimi muutettu) poikkeuksellisen suoraan kävelevän asukkaan. Asukas tuli R-kioskin suunnalta eikä minkäänlaista horjuntaa eikä vastaavaa ollut havaittavissa. Tästä huolestuneena Kives tarkensi katsettaan, joka lukittui varmoin askelin kävelevän Jorsen (nimi muutettu) ostoskassiin. Kives koki melkoisen järkytyksen havaitessaan että kassissa näytti olevan ainoastaa 2 litraa keltaista jaffaa. Kives päätti tarkastaa tilanteen ja kiiruhti Jorsea vastaan pysäyttäen tämän.

Kives pyysi kohteliaasti mutta lujasti Jorsea avaamaan ostoskassin kunnolla, jotta näkisi onko kassissa olutta. Jorse kieltäytyi avaamasta kassia, mutta vannotti että kasissa on six-pack olutta. Kives ei tähän uskonut ja tivasi mihin tarkoitukseen sitten jaffat ovat. Hetken mietittyään Jorse väitti että juomat ovat tarkoitettu alkoholin jatkeeksi. Jorsen epäröinnin vuoksi Kives tivasi onko Jorse nauttinut alkoholia johon Jorse vastasi myöntävästi. Epäröimättä Kives otti povitaskusta alkometrin ja vaati Jorsea puhaltamaan laitteeseen. Jorse kieltäytyi ja vetosi siihen, että on juonut alkoholia eikä pysty puhaltamaan koska on kovin huonossa kunnossa.

Jorsen uppiniskaisuuden vuoksi Kives ei pystynyt aukottomasti todistamaan että Jorse olisi ollut selvinpäin, mutta tilanteessa ilmenneet todisteet jättävät vahvan epäilyksen, että Jorse oli täysin selvä. Asian tutkinta on toistaiseksi kesken.

Comments

  1. Hyytelö

    Tuntemattoman lähteen mukaan tapauksella on myös silminnäkijänä punapukuinen lenkkeilijä joka tapahtuman aikaan oli lenkkeilemässä härmälänkatua pitkin Tarmonkadun suuntaan. Punapukuista lenkkeilijää pyydetään ottamaan yhteyttä Epätoivonkadun viralliseen poliisiin elikkä Kiveksen Samppaan (nimi muutettu).

  2. Valitettavast Kives (nimi muutettu) jää tämän viikon jälkeen kesälomalle, joten tukinta siirtyy elokuulle.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>